Over ons

Dagbesteding met bezieling

Wij zijn Mariët Keijzer en Marijan Las. Vijf dagen per week organiseren wij, ondersteund door beroepskrachten en vrijwilligers, sfeervolle dagbesteding. De groepen hebben een omvang van maximaal 12 personen. Daarnaast bieden wij individuele begeleiding. Dit is ondersteuning in de thuissituatie. 


Mariët heeft jarenlange ervaring in de zorg, zowel op de werkvloer als in leidinggevende functies. Marijan is naast kunstenaar ook sociaal-cultureel werker. Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen in zorgateliers.

Vol bezieling zetten we onze expertise in. Meebewegen met ieders unieke verhaal, dat is de kunst. De warme en veilige sfeer en de uitdagingen op creatief vlak geven de deelnemers de mogelijkheid om op te bloeien. 

Wat gebeurt er op zo'n dag?


  • Ontdekken. We gaan aan de slag met jouw talent. Schilderen, kleien, glas bewerken, punnikken, vilten, speksteen bewerken, iets lekkers bakken of koken: aan variatie geen gebrek! Even wandelen of een museum bezoeken kan ook. We organiseren regelmatig workshops waarbij we kennis van buitenaf inhuren. 
  • Ontmoeten. Je ontmoet bij ons andere mensen waarmee je ervaringen uit kan wisselen of met wie je een praatje kan maken als je daar behoefte aan hebt. We maken bovendien altijd ruimte voor een-op-een gesprekken met begeleiders. 
  • Ontspannen. We lunchen elke dag samen en je kunt rekenen op een verse soep. Er is mogelijkheid om je even terug te  trekken in een relax stoel.  Als je wilt, kun je genieten van een voet- of handmassage. En we lachen samen heel wat af!

Onze geschiedenis


Het zorgatelier is gestart in juni 2014. We hebben bijna 5 jaar gebivakkeerd in de wijk Theresia en we zijn in maart 2019 naar de Melis Stokestraat verhuisd omdat de ruimte in Theresia te klein werd. In augustus 2021 zijn we verhuisd naar een groter gezelliger pand aan de Leharstraat .

Onze visie


Wij willen uitgaan van de kwaliteiten van  de deelnemers. Mensen die bij ons komen hebben hun geschiedenis maar misschien wel juist daardoor een enorme veerkracht. Wij geloven meer in het ontwikkelen en ontdekken van ieders talenten, dan wat er niet meer kan.