Over ons

 

Wie zijn we

 

Wij zijn Mariët Keijzer en Marijan Las. Vijf dagen per week organiseren wij, ondersteund door een vrijwilliger, sfeervolle dagbesteding. De groepen hebben een omvang van maximaal 8 personenen.

 

Mariët heeft jarenlange ervaring in de zorg.
Marijan is naast kunstenaar ook sociaal-cultureel werker. Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen in zorgateliers.

Vol bezieling zetten we onze expertise in. Meebewegen met ieders unieke verhaal, dat is de kunst! Deelnemers bloeien weer helemaal op, erg mooi om dat te zien.

 

 

Dagbesteding met bezieling

 

 

Wat gebeurt er op zo'n dag?

 

  • Ontdekken. We gaan aan de slag met jouw talent. Schilderen, kleien, glas bewerken, punnikken, vilten, iets lekkers bakken of koken: aan variatie geen gebrek! Even wandelen of een museum bezoeken kan ook.
  • Ontmoeten. Op vaste tijden drinken we koffie. Ook genieten we samen van een zelfgemaakte en gezonde lunch. We maken bovendien altijd ruimte voor een-op-een gesprekken.
  • Ontspannen. Al doende vergeet je even je zorgen, kun je genieten van een voetmassage. En we lachen samen heel wat af!

 

Onze geschiedenis

 

Het zorgatelier bevindt zich sinds januari 2016, in een prachtige ruimte midden in een kalme stadstuin.

Het is een stuk binnentuin (hier komt onze naam vandaan) van Stichting Stadstuin Theresia. Wilt u meer weten over deze Stichting, klik dan op de link op de nieuwspagina.

 

Onze visie

 

Wij willen uitgaan van de kwaliteiten van de deelnemers. Mensen die bij ons komen hebben hun geschiedenis maar misschien wel juist daardoor een enorme veerkracht. Wij geloven meer in het ontwikkelen en ontdekken van ieders talenten, dan wat er niet meer kan.

Openingstijden

 

Wij zijn 5 dagen per week open:

  • Maandag van 9.00 - 16.00 uur
  • Dinsdag van 9.00 - 16.00 uur
  • Woensdag van 9.00 - 16.00 uur
  • Donderdag van 9.00 - 16.00 uur
  • Vrijdag van 9.00 - 16.00 uur

 

Zorgatelier De Binnentuin

Melis Stokestraat 40 5013 BM Tilburg/

Hilsepoort 18 4791 HX Klundert

Kvk-nummer: 61105015